Klassieke / sport massage

Een ontspanningsmassage is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen met een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch.
Een massage kan allerlei klachten zoals rugpijn, stijve spieren, stress en slapeloosheid voorkomen en verminderen. Massage ontspant de spieren en verbetert de doorbloeding van het lichaam. Ook worden afvalstoffen beter afgevoerd en daardoor kunnen voedingsstoffen en zuurstof de cellen beter bereiken. Massage zorgt voor harmonie en balans tussen lichaam en geest.

SPORTMASSAGE
Het verschil tussen een sportmassage en een ontspanningsmassage zit met name in de duur van de behandeling, het soort strijkingen en de masseer technieken. Bij ontspanningsmassage zijn de strijkingen langzamer en vinden er minder knedingen plaats dan bij een sportmassage.

Duur: 30 min.  Prijs: € 30,00
           45 min.  Prijs: € 45,00
           60 min.  Prijs: € 55,00

4-DAAGSE massage
Tijdens de voorbereiding van de 4-daagse maar ook tijdens de 4-daagse kan juist een massage problemen voorkomen. Een sportmassage bevordert dus het spierherstel, waardoor blessures worden voorkomen en de sporter sneller hersteld en weer actief kan deelnemen aan zijn sport. Na inspanning komt ontspanning!
Duur: 20 minuten  Prijs: €25,-