Waarom Body Workout

Iedereen weet dat sporten gezond is.
Spieren zijn heel belangrijk daarom trainen we ze goed d.m.v 

PILATES oefeningen.
Sterke spieren zorgen voor meer kracht, mooie lichaamshouding, snelle stofwisseling, fit gevoel, bescherming van de botten.

CONDITIE d.m.v cardio o.a  Tabata - Hiit training
Waarom is conditie belangrijk:
Een goede lichamelijke conditie is van groot belang. Hoe beter je conditie, hoe minder snel je een infectie krijgt en sneller geneest. Sporten zorgt ervoor dat je algemene weerstand wordt verhoogd, de conditie van organen en spieren op peil wordt gehouden.

BALANS d.m.v Yoga 
Waarom balans oefeningen:
Balansoefeningen zijn van essentieel belang voor jong en oud.
Balans is misschien wel de belangrijkste functie als we het hebben over kwaliteit van bewegen.
Het gaat hierbij niet in de eerste plaats om de lenigheid, de kracht of de conditie, maar om het samenwerken van spieren. In dit geval is die spier-samenwerking erop gericht om je niet om te laten vallen.
Mensen die (veel) minder bewegen verliezen ook aan deze kwaliteit. Balansoefeningen reduceren de kans op enkelblessures zoals verstuikingen en helpen eventuele herhaling hiervan voorkomen. Ook heup, knie en rugproblemen zijn te verminderen en te voorkomen met balansoefeningen.

Aan deze dingen wordt dus ook flink gewerkt.

CONCLUSIE
Door deze combinatie's van Body Workout verbeter je de spieren, conditie en houding. Door spieren te trainen verbrand je vet waardoor je lichaam strakker en slanker wordt. Als je aan het lijnen bent is dit een zeer goede aanvulling. Maar ook niet onbelangrijk, sporten voor de gezelligheid en de ontspanning, even lekker tijd voor jezelf.

HET DOEL 
1   eventuele klachten (rug of knie) verminderen / verdwijnen
2   sterkere spieren - soepeler / leniger
3   betere balans
4   goede conditie
5   de lijn / gewicht