Ervaringen

Ik zou het heel leuk vinden als je jouw ervaringen wilt delen.


Bericht geplaatst door: Franka op 22-02-2019 08:12
Super leuke gevarieerde lessen. Elke keer komt je hele lijf aan bod. En toch is geen les hetzelfde.
Echt leuk !
Bericht geplaatst door: Angelique op 12-02-2019 11:10
Bij Dees is het intensief trainen
Van schouders, van armen en benen
Muziek inspirerend
De les variërend
De buik weer mooi strak......
Doet je de adem benemen.
Bericht geplaatst door: Maria op 10-02-2019 19:46
Volg al jaren 2x in de week de lessen van Désirée. 1x Bodyworkout en 1x Bootcamp. Dit is een hele fijne afwisseling. Désirée geeft met veel enthousiasme haar lessen waardoor je het gemakkelijk kunt volhouden. Kun je een bepaalde oefening vanwege een blessure niet goed dan zal zij altijd een alternatief aanbieden. Ook de bootcamplessen buiten zijn nooit hetzelfde. Heerlijk sporten in de buitenlucht, dat doet een mens goed!
Bericht geplaatst door: Judith op 10-02-2019 15:37
Beweging en gezelligheid, wat wil je nog meer!! Elke week lekker het bos in.
Onlangs nog 2 vrijdagen heerlijk in de sneeuw gesport.
Dees zorgt voor een afwisseld programma en steeds leuke routes.
Bericht geplaatst door: Marian op 10-02-2019 15:26
Zo'n 20 jaar geleden ben ik samen met mijn zus gaan sporten op muziek bij Dees in de veldschuur. Dat was goed voor onze conditie!
Jaren later ben ik wat anders gaan doen, en nu alweer 2 jaar terug bij Desiree. Ik ben begonnen met bodyworkout, maar met het starten van de bootcamplessen heb ik mijn sport gevonden! Elke week buiten sporten is op mijn lijf geschreven, heerlijk! Na het bodycampuurtje heb ik meer energie, voel me voldaan en kijk meteen alweer uit naar de volgende keer!
Bericht geplaatst door: Mariska op 10-02-2019 09:53
Ivm mijn rugklachten ben ik bij Dees een aantal jaren geleden begonnen met sporten.
Ze geeft leuke afwisselende lessen en ze is een geweldig mens!
Met heel veel plezier sport ik 2 X in de week
Bericht geplaatst door: Elin op 28-12-2015 18:40
Heb jarenlang niet gesport. Ben nu bij Desiree begonnen en vind het zo leuk dat ik zelfs de vakanties doorsport. Had ik maar 25 jaar geleden geweten dat het zulke leuke lessen waren...
De muziek erbij is een goede houvast voor de oefeningen. Kan het iedereen aanbevelen.
Bericht geplaatst door: Joke Stoffelen op 14-09-2015 19:22
Elke week sporten bij Desiree is leuk, gezellig, inspannend en hoort bij het 'wekelijks' leven. Dees is een geweldige motivator en stimuleert je enorm. Geen week is hetzelfde: steeds andere oefeningen met bijpassende muziek. Bedankt Dees!
Bericht geplaatst door: Willy op 07-09-2015 18:42
Heerlijk sporten bij Desiree!
Probeer geen week te missen, veel te fijn.
Bericht geplaatst door: Maria op 19-06-2015 11:02
Super leuke, afwisselende lessen.
Maria
Bericht geplaatst door: Karin T op 05-10-2014 18:17
Hoi Desiree,
Ik vond het een leuke inspannende ontspannende les. Op een heel andere manier bezig zijn met je spieren Je had de les prima voorbereid met mooie muziek. Je had hem goed op sterkte zodat je lekker mee doet op de ritmes. Dat vind ikzelf ook altijd erg fijn, werkt ontspannend.
Tot volgende week,
Succes,
Karin T